Şule Çet Olayında Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Ankara'da bir plazanın 20. katından düşerek ölen Şule Çet davasında yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde sanıklardan birinin ayakta duramayacak kadar sarhoş olduğu görülüyor.

07.02.2019-16:22 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-16:42)

Ankara'da bir plazanın 20'nci katında cinsel saldırıya uğradıktan sonra aşağı atıldığı iddia edilen Şule Çet'in ölümüyle alakalı davada yeni görüntüler meydana çıktı. Görüntülerde, şüphelilerden birinin ayakta duramayacak derecede sarhoş olduğu fark ediliyor.

2 SANIK HAKİM KARŞISINDA

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümü ile alakalı, haklarında "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39'ar seneye dek hapis cezası talebi ile dava açılan 2 sanık, hakim karşısına çıktı. Çet davasında yeni bir gelişme oldu. İki şüphelinin olaydan 18 dakika sonra ofis koridorunda sigara içerek asansörle aşağıya indikleri görülüyor.

NE OLMUŞTU?

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 29 Mayıs'ta Ankara'daki bir plazanın 20'nci katından düşerek hayatını kaybetmiş, olayla alakalı Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal