Şule Çet Cinayetinin Katil Zanlıları Konuştu

Ankara'da bir plazanın 20. katından düşerek ölen Şule Çet'in katil zanlılarını konuştu. Her iki sanıkta masum olduklarını söyledi.

16.07.2018-15:32 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-15:31) Şule Çet Cinayetinin Katil Zanlıları Konuştu

Ankara'da bir plazanın düşerek yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle alakalı tutuklanan Çağatay A. ve Berk A.'nın mahkemede verdikleri ifadeleri gün yüzüne çıktı. Şule Çet'le aynı odada olduğu tespit edilen Çağatay A. suçlamaları reddederken; Berk A. ise olay sırasında dışarıda olduğunu söyledi.

NE OLDU?

Üniversite öğrencisi Şule Çet (20), Ankara'daki bir plazanın 20. katından şüpheli bir biçimde düşerek yaşamını yitirmişti. Olayın intihar olduğu öne sürülmüştü. Olayın sonrasında gözaltına alınıp serbest kalan Çağatay A. ve Berk A. soruşturma çerçevesinde tutuklanarak cezaevine sevk edilmişti.

"KARDEŞİME TECAVÜZ EDİP CAMDAN AŞAĞI ATMIŞ"

Şule'nin kardeşi Twitter'dan, "Kardeşimin katili, Şule'ye tecavüz etmiş. Camdan aşağı itip intihar süsü vermiş. Adalet talep ediyorum" dedi.

"SUÇSUZUM"

Çağatay A.'nın ve Berk A.'nın mahkemede verdiği ifadeler gün yüzüne çıktı. Şüpheliler suçlamaları kabul etmedi. Şule Çet'in katil zanlısı olarak adı geçen Çağatay A., savunmasında "Masumum" dedi.

Tecavüz iddialarını kabul etmeyen Çağatay A. "Maktülle cinsel içerikli değil, başka hiçbir biçimde yakınlaşmamız olmadı" biçiminde konuştu. Çağatay A. daha önce verdiği ifadeyi yeniden vereceğini söyledi.

"ÇAĞATAY'IN ELİ ŞİŞMİŞTİ, ONA VURDUM"

Şüphelilerden Berk A. ise olay sırasında odada olmadığını söyleyerek suçsuz olduğunu söyledi. Berk A. olayın ardından sinir krizi geçirip genç kızla aynı odada olan Çağatay A.'ya vurduğunu iddia etti.

Berk A., ifadesinde "Onlar içerideydi. Ben olay mahallinde yoktum. Atladığını düştüğünü görmedim. Çağatay yanıma geldi. Kızın atlayıp gittiğini ifade etti. Çağatay'ın elinin şiştiğini fark ettim. Olayın kötü olduğunu anladım. Hemen aşağı indim. Güvenlik görevlisini gördüm. Buradan bir kız geçti mi diye sordum. Geçmedi deyince, sinir krizi geçirdim. Çağatay'a vurdum. Kızın atladığı yerde değildim. Cinsel içerikli herhangi bir biçimde temasım bulunmadı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal