Suikast Timindeki Albay Konuştu! 500 İsim Var

Suikast timindeki Astsubay Zekeriya Kuzu, TSK ve iş dünyasından 500 isim verdi. Listede, Türkiye’deki 57 FETÖ imamı da var!

05.08.2016-11:25 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Suikast Timindeki Albay Konuştu! 500 İsim Var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele 37 darbeci vatan haini 4 helikopterle saldırmıştı. Saldırıyı yöneten Çiğli 2'inci Ana Jet Üssü İmamı Astsubay Zekeriya Kuzu, menfezin içinde yakalanmıştı. Kuzu'nun sorgusunun 17 saat sürdüğü ve 37 sayfalık ifade verdiği ortaya çıktı. Hainin Ankara'dan gelen özel ekibe verdiği ifadesinde, TSK içinde halen tespit edilemeyen ve örgütten aldığı talimat gereği 'uyuyan hücre' olarak bekleyen subay ve astsubayları ve faaliyetlerini tek tek anlattığı öğrenildi.

OPERASYON BAŞLATILACAK

Kuzu'nun terör örgütü FETÖ yapılanmasına maddi destek sağlayan iş adamlarının isimlerini verdiği de öğrenildi. Gerek TSK içerisinde gerekse iş dünyasından 500 isim veren Kuzu'nun ifadesinin ardından TSK ve iş dünyası içindeki gizli FETÖ üyelerine yönelik operasyon için Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının operasyon başlatacağı öğrenildi. Kuzu'nun verdiği listede, bu güne kadar deşifre olmamış 57 imamın ismi de bulunuyor.

PARALELİN 20 MİLYONU DONDURMACIDA ÇIKTI!

Erzurum'da FETÖ'ye ait malvarlıklarının araştıran Erzurum Emniyet Müdürlüğü, darbe girişiminden bir süre önce örgüte ait yaklaşık 20 milyon liralık arsa ve tarlaların Pasinler İlçesi'nde dondurmacılık yapan iki kişinin üzerine geçirildiğini tespit etti.

İmalathane sahipleri Murat T. ile Mürsel A., onlarca arsa ve tarla ile yurt binalarını alabilecek ekonomik güçleri olmaması nedeniyle örgütün mal kaçırmasına yardım ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Zanlıların birkaç gün içerisinde adliyeye sevk edilmesi beklenirken, arsa ve binaların bir başka kişiye devredilmemesi için tapulara Cumhuriyet Savcılığı tarafından şerh konuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal