Suikast İddiasına Abdullah Gül'den İlginç Yanıt: Tüm Masrafları Cumhurbaşkanlığı Ödedi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e zehirli gazla suikast düzenleneceği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Abdullah Gül'ün ofisinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Rahatsız eden bir kokuyla alakalı servis değişikliği yapılmış ve bütün masraflar Cumhurbaşkanlığı tarafından ödenmiştir" denildi.

30.01.2019-09:26 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-09:17) Suikast İddiasına Abdullah Gül'den İlginç Yanıt: Tüm Masrafları Cumhurbaşkanlığı Ödedi

Geride bıraktığımız günlerde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile alakalı, "makam aracında zehirli gaz şüphesi" iddiası gündeme düşmüştü.

SUİKAST İDDİASI

Söylentiye göre makam aracında zehirli gaz olan Abdullah Gül'e suikast yapmak istediler. Hatta iddialar daha da ileri düzeye taşınarak, Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün durumu fark ettiği söylenmişti.

ANLAŞMALI SERVİS DIŞI TAMİR ÜCRETİ

Fakat Abdullah Gül'ün ofisinden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, araçtaki klimadan doğan problem için anlaşmalı servis haricinde yaptırılan tamirin ücretinin, Gül tarafından değil Cumhurbaşkanlığı tarafından verildiği bildirildi.

Açıklamada, "Rahatsız eden bir kokuyla alakalı servis değişikliği yapılmış ve bütün masraflar Cumhurbaşkanlığı tarafından ödenmiştir." sözlerine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal