Sudanlı Adam Çocukların Kafasını Taşla Ezdi!

Antalya'da Sudan asıllı bir adam, parkta oyun oynayan çocukların kafasını taşla ezdi. Olayı durdurmak isteyen bir kişiyi daha taşla yaralayan Sudanlı şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

03.09.2018-17:51 - (Son Güncelleme: 03.09.2018-17:45) Sudanlı Adam Çocukların Kafasını Taşla Ezdi!

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde izinsiz çalışan ve alkollü olduğu söylenen Sudan uyruklu adam parkta oynayan çocukların başını taşla ezdi. Olaya tanıklık ederek durdurmaya uğraşan İrfan Bozdoğan da Sudanlı adamın saldırısına uğradı. Saldırı ardından yaralanan çocuklar ve Bozdoğan tedavi altına alındı. Polis tarafından yakalanan Sudan uyruklu genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece yurt dışına çıkış yasağı verilerek adli kontrol koşulu ile serbest kaldı.

Söylenene göre, Akdeniz Üniversitesinde öğrenci olan Kemer’deki bir otelde izinsiz olarak çalıştığı tespit edilen Sudan uyruklu Dominic N. (23), öğleden sonra saat 15.00 sularında aşırı alkollü bir biçimde sokağa çıktı. İlk önce Kemer Merkez İlköğretim Okulu arkasındaki parkta saldırgan davranışlar gösteren Dominic N., I.Ç. (15) adlı çocuğu başından yaraladı ve kafatasında çatlak oluşmasına sebep oldu.

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA SALDIRIRKEN MÜDAHALE ETTİ

Taşkınlığı sürdüren Sudanlı adam, ardından J.P.S. (6) ve adı bilinmeyen bir kız çocuğuna daha saldırdığı esnada engel olmaya uğraşan İrfan Bozdoğan (35) adlı otel işletmecisini de ağır yaraladı. Kafatasında çatlak meydana gelen, elmacık kemikleri ve çene kemiği kırılan Demirkol, Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde, kafatasında çatlak ve göçükler meydana gelen I.Ç. de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yüzünden yaralanan J.P.S. ise Kemer Devlet Hastanesindeki tedavisinin sonrasında taburcu oldu.

YURT DIŞI YASAĞI KOYULUP SERBEST BIRAKILDI

Sudanlı Dominic N., olayın hemen sonrasında yakalanarak götürüldüğü Kemer Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin sonrasında Kemer Adliyesine gönderildi. Nöbetçi mahkeme, Dominic N.'yi adli kontrol ve yurt dışı yasağı koyarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal