Suçüstü Yakalanan Motosiklet Hırsızı: İnsanlık Namına Temizliyordum

Adana'da 5 motosikleti çalan zanlı, suçüstü yakalanınca hırsızlık yapmadığını, insanlık namına motosikleti temizlediğini söyledi.

09.10.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-13:13) Suçüstü Yakalanan Motosiklet Hırsızı: İnsanlık Namına Temizliyordum

Adana'da 5 motosikleti çalıp polise suçüstü yakalanınca insanlık namına motosikleti temizlediğini söyleyen zanlı tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 5 kişinin motosikletlerinin çalındığıyla ilgili başvurması üzerine harekete geçti. Oto hırsızlık dedektifleri, olayın gerçekleştiği yerlerde güvenlik kamerası çalışması yaptı. Polis, Ramazan U. isimli şahsın motosikletleri çalıp götürdüğünü belirledi. Ekip, inceleme yaptığı bir görüntüde zanlının motosikleti çalıp götürdüğünü, çalıştıramayınca yol kenarına bıraktığını ve parmak izinin kalmaması için motosikleti bezle temizlediğini belirledi.

"İNSANLIK NAMINA TEMİZLİYORDUM"

Polis zanlıyı yakalamak için başlattığı çalışmada bir süre sonra çaldığı motosiklet üzerinde yakaladı. Emniyete getirilen zanlı, hırsızlık yapmadığını, üstünde yakalandığı motosikleti de denemek için sürdüğünü söyledi. Çalıştıramadığı motosikleti sildiğine dair görüntüler gösterildiğinde ise "insanlık namına motosikleti temizledim. İnsanlık öldü mü, hırsızlık yapmadım" dediği öğrenildi. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyece tutuklandı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal