Su İçen Kediyi Bekledi, Seferi 6 Dakika Geç Tamamladı

Antalya'da tren rayları üzerinde su içen kediyi gören vatman Oğuz Ay, seferinin geciktiğini bile bile tam 6 dakika bekledi. Bu anlar kameralara yansıdı. Detaylar haberimizde...

13.03.2019-18:17 - (Son Güncelleme: 13.03.2019-18:10) Su İçen Kediyi Bekledi, Seferi 6 Dakika Geç Tamamladı

Antalya'da Müze-Zerdalilik arasında çalışan nostalji tramvayında iki yıldır vatman olarak çalışan Oğuz Ay, geçen pazar günü kullandığı tramvay ile Kale Kapısı durağından hareket ettiği sırada, rayların üzerinde su içen kediyi gördü. Ay, 24 dakikada tamamlaması gereken seferini, kedi nedeniyle 6 dakika geç tamamladı. Kedinin su içmeyi bitirmesini bekleyen Ay, tramvaydan inerek hayvanı güvenli bir noktaya taşıdı.

VATMANIN ÖDÜLLENDİRİLMESİ İSTENDİ

Bu anlar, tramvaya binmek için bekleyen bir kişi tarafından cep telefonunun kamerasıyla görüntülenirken, tramvayın güvenlik kameralarına da yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. Görüntüleri izleyen bazı vatandaşlar, yaptıkları yorumlarla Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabını da etiketleyerek vatmanın ödüllendirilmesini istedi.

YOLCULAR TEBRİK ETTİ

Tramvaydaki yolcuların kendisini tebrik ettiğini belirten Ay, "Sosyal medyada hayvanlara yapılan kötü davranışları görüyoruz. Benim yaptığım hareket umarım herkese örnek olur. Ayrıca sosyal medyada görüntüleri izleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şahsımı arayarak tebrik etti. Kendisine ve sosyal medyada güzel düşüncelerini paylaşan kişilere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal