Su 3 Ay Elazığ’da Ücretsiz Olacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem sebebiyle şehir genelinde hiç bir aboneden 3 ay müddetle su ücreti alınmayacağını açıkladı.

21.02.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-12:10) Su 3 Ay Elazığ’da Ücretsiz Olacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem sebebiyle şehir genelinde hiç bir aboneden 3 ay müddetle su ücreti alınmayacağını açıkladı.

24 Ocak’ta gerçekleşen 6.8’lik depremin yaralarının sarılması için başlatılan faaliyetler ara ermeden sürdürülürken, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ciddi bir açıklamada yaptı.

Başkan Şerifoğulları, deprem tarihinden itibaren 3 ay müddetle hiç bir aboneden su tüketim bedeli alınmayacağını açıkladı.

BELEDİYEYE MALİYETİ 15 MİLYON TL

Mart ayı içerisinde belediye meclisinde karar vereceklerini belirten Başkan Şerifoğulları, "Depremin olduğu 24 Ocak tarihinden geçerli olmak üzere 3 ay süresince abonelerimizden su tüketim bedeli almayacağız. Sosyal belediyecilik ilkemizle vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmaya katkı sağlayacak bu müjdeyi hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Ön ödemeli kartlı su sayacı kullanan abonelerimiz de bu imkandan yararlanacaklar. 3 aylık su tüketim bedelinin Elazığ Belediyesine toplam maliyeti 15 milyon TL’dir. Ama vatandaşımızın canı sağ olsun. Biz elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Elektrik ve doğalgaz firması AKSA’dan da bu iyiliği, bu yardımı görmek istediklerini ifade eden Şerifoğulları, kendilerinin vatandaşlardan gördüğü desteğin onlara hizmet olarak geri dönmeyi sürdüreceğini ,ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal