Sri Lanka'da Yaşamını Yitiren 2 Türk Vatandaşının Cenazesi Türkiye'ye Getirildi

Sri Lanka'da otel ve kiliselere yapılan terör saldırılarında yaşaımını yitiren 2 Türk vatandaşı mühendise ait cenazeler Türkiye'ye getirildi.

23.04.2019-12:09 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-12:01) Sri Lanka'da Yaşamını Yitiren 2 Türk Vatandaşının Cenazesi Türkiye'ye Getirildi

Diplomatik kaynaklardan aktarılanlara göre, Sri Lanka'daki terör saldırılarında yaşamını yitirenlere 2 Türk vatandaşı Serhan Selçuk Nariçi ve Yiğit Ali Çavuş'un cenazeleri Türkiye'ye getirildi.

Söz konusu kaynaklar, cenazelerin bugün İstanbul'dan Adıyaman'a gönderileceğini bildirdi.

SRİ LANKA'DA TERÖR SALDIRISI

Sri Lanka'da dün Hristiyanlar için kutsal Paskalya ayinlerinin gerçekleştiği Kochchikade şehrindeki St. Anthony's, Katana'daki St. Sebastian ve Batticaloa'daki Meryem Ana kiliseleri ile başkent Kolombo'daki beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine bombalı saldırılar düzenlenmişti.

Saldırılardan sonra başkent Kolombo'nun banliyöleri Dehiwala'daki konukevi civarında ve Dematogo'da da üst geçit yakınında patlamalar meydana gelmişti.

Yetkililer, saldırılarda aralarında Türk vatandaşı mühendisler Serhan Selçuk Nariçi ve Yiğit Ali Çavuş'un da bulunduğu 310 kişinin yaşamını yitirdiğini, 500'den fazla kişinin ise yaralandığını bildirmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal