Sözcü Kalın'dan Ermenistan'a Kınama: Türkiye Azerbaycan'ın Yanında Olacaktır

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yaptığı açıklamada Ermenistan'ı kınadı. Kalın, Türkiye, kardeş Azerbaycan'ın yanında olacaktır dedi.

13.07.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-14:50) Sözcü Kalın'dan Ermenistan'a Kınama: Türkiye Azerbaycan'ın Yanında Olacaktır

Ermenistan tarafından Azerbaycan'ın Tovuz bölgesine saldırı düzenlenirken, saldıra 4 kişi şehit olmuştu. Konuyla ilgili olarak art arda kınamalar geldi. 

'TÜRKİYE AZERBAYCAN'IN YANINDA OLACAKTIR'

Son olarak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yaptığı açıklama ile Ermenistan'a tepki gösterdi. Kalın, 'Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine Ermenistan tarafından gerçekleştirilen saldırıyı en ağır şekilde kınıyorum. Saldırıda şehit olan Azeri kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kimsenin şüphesi olmasın Türkiye kardeş Azerbaycan’ın her daim yanında olacaktır.' ifadelerine yer verdi.

'ERMENİSTAN AKLINI BAŞINA TOPLASIN'

Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da konuyla ilgili olarak tepkisini dile getirdi. Çavuşoğlu, 'Ermenistan'ın yaptığı kabul edilemez. Aklını başına toplasın. Azerbaycan yalnız değildir. Biz Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti olarak tüm imkanlarımızla Azerbaycan'ın yanındayız.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal