Sözcü Gazetesi'nin "Alçak Saldırı" Başlığı Akıllara Taner Yıldız'a Yapılan Saldırıda Atılan Başlığı Getirdi

Sözcü Gazetesi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na gösterilen tepkiyi "Alçak saldırı" olarak manşetten verdi. Ancak 2010 yılında Bakan Taner Yıldız'a yapılan saldırıda aynı gazete, "Yumruk terapisi" başlığını atmıştı.

22.04.2019-17:14 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-16:52) Sözcü Gazetesi'nin "Alçak Saldırı" Başlığı Akıllara Taner Yıldız'a Yapılan Saldırıda Atılan Başlığı Getirdi

Ankara'nın Çubuk ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik köy halkı tarafından protesto yapıldı. CHP'ye yakın kaynaklar kendiliğinden gelişen bu protesoyu planlı bir saldırı olarak lanse etmeye uğraşıyorlar.

Sözcü Gazetesi de her zamanki kaotik ve algılar üzerine kurulu duruşu ile olayı manşetten verdi. Çubuk'ta olayı sözcü "Alçak saldırı" manşeti ile okuyucularına duyurdu. Haberde hükumet de suçlanarak, "Ülkemize kin ve nefret tohumu ekerseniz sonucu böyle olur" yazıldı.

TANER YILDIZ OLAYINDA SKANDAL BAŞLIK

Sözcü'nün bu manşet akıllara gazetenin 21 Nisan 2010 tarihli sayısını getirdi. O günlerde Bakan olan Taner Yıldız saldırıya uğramıştı. Dönemin Başbakanı olan Erdoğan'ın Yıldız'ı ziyaret ettiği bir görüntüyü birinci sayfadan veren Sözcü, "Yumruk terapisi" başlığını atarak çok tepki toplamıştı.

Gazetenin bu iki olaya karşı attığı başlıklar aslında Sözcü'nün bir gazete olmaktan çok bir propaganda aracı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal