Sözcü Gazetesi, Çubuk'taki Olay Üzerinden Halkı Kışkırtmaya Devam Ediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'taki şehit cenazesinde yapılan protestonun üzerinden günler geçmesine rağmen Sözcü Gazetesi halkı kışkırtmaya devam ediyor.

30.04.2019-11:11 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-12:12)

Yerel seçimlerde PKK'nın siyasi ayağı olan HDP ile ittifak kuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde gittiği bir şehit cenazesinde köy halkının protestosuna maruz kalmıştı.

Her olaydan maduriyet devşirmeye çalışan CHP, bu olayı da kendi lehine kullanmaya çalıştı. Yerel halkın tepki göstermesini, CHP kanadı organize bir suçmuş gibi gösterip, köy halkını da terörist olarak ilan etti.

Güvenlik güçlerinin başarılı müdahalesi sayesinde Kılıçdaroğlu bölgeden çıkarılabilmişti.

HALKI KIŞKIRTMAYA DEVAM

Olayın üzerinden günler geçmesine rağmen CHP algıya ve provokasyona devam ediyor. Olayla ilgili yeni görüntüleri paylaşan CHP'ye en büyük destek ise tabiki fitnenin ve kışkırtmanın Sözcü'sünden geldi.

Olayı bugün de manşetine taşıyan Sözcü Gazetesi, olayı bir linç girişimi olarak kabul ederken, manşetinden "Vurun, öldürün" dedi.

AMACINIZ NE?

Ülkenin sakinleşmeye ihtiyaç duyduğu bu günlerde Sözcü Gazetesi'nin halkı kışkırtma çabaları, gazetenin amacının ne olduğunu sorgulattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal