Şovmen PKK'lıya Ağır Ders! Şimdi Cezaevinde

Sosyal medyada paylaştığı videoda ‘inadına PKK’yım’ diyerek meydan okuyan PKK'lı Özcan A. emniyet güçleri tarafından yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye çıkarılan Özcan A. şimdi cezaevinde.

03.10.2018-14:09 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-14:00) Şovmen PKK'lıya Ağır Ders! Şimdi Cezaevinde

Özcan A. İstanbul Bağcılar'da iş yerinde kayda aldığı videoda  PKK'lı olduğunu söyleyip bir takım küfürlü ifadeler kullandı ve 'İnadına PKK'lıyım' şeklinde meydan okudu.

Güvenlik güçleri yayınlanan videonun ardında çalışma başlattı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Özcan A. hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü 2 saat gibi kısa bir sürede PKK'lı Özcan A.'ya ulaştı. Çalıştığı iş yerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi. Zanlı bu esnada iş yerinin arka kapısından kaçmaya çalıştı.

KIVIRMAYA ÇALIŞTI

Yakalanan Özcan A. meydan okuduğu videosunun tam tersine yakalandıktan sonra sosyal medya hesabının sahte olduğunu kendisinin de bu ülkede yaşayan birisi olduğunu ileri sürdü.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan zanlının PKK üyeliği suçundan önceden cezaevine girdiği, cezaevinde bulunduğu esnada terörist başı Abdullah Öcalan için yapılan bir açlık grevi eylemine katıldığı da ortaya çıktı.

Özcan A. Hakimlikteki sorgusundan sonra 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlaması bünyesinde tutuklanarak cezaevine girdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal