Sosyetenin 11 Saatlik Ev Partisi Polis Baskınıyla Bitti

Maske ve sosyal mesafe gibi koronavirüs önlemlerinin hiçe sayıldığı 11 saatlik sosyete partisine polis baskını düzenlendi. Birçok sosyetik ismin katıldığı partide 250'ye yakın kişinin olduğu ortaya çıktı.

19.10.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-11:17) Sosyetenin 11 Saatlik Ev Partisi Polis Baskınıyla Bitti

Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı ve maske kuralına uyulmayan 11 saatlik sosyete partisi polis baskınıyla bitti. Birçok sosyetik ismin yer aldığı partiye 250'ye yakın kişinin katıldığı, aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu ortaya çıktı.

Koronavirüs tedbirlerinin ihlal edildiği partiye Ceylan Çapa, Rüzgar Çetin, Yasemin Taciroğlu, Berk Suyabatmaz, Caner Karaloğlu, Eliz Sakuçoğlu ve Şevval Şahin gibi isimler katıldı. Diğer yandan partiye 250'ye yakın kişinin katıldığı öğrenildi.

Partiye katılabilmek için özel bir şifre olduğu ve Instagram'da görüntülerin paylaşılmaması için telefonların toplandığı ortaya çıktı.

MUHABİRLERE TEPKİ GÖSTERDİLER

Yıllar önce bir kazada polisin ölümüne neden olan Rüzgar Çetin de partiye katılan isimler arasındaydı. Çetin'in yanında yer alan kadın, kameraları görünce saklanmak için yerlere yattı. Çetin, kendisini çeken muhabirlere tepki gösterdi.

POLİS BASKIN DÜZENLEDİ

Komşuların partiyi şikayet etmesi üzerine polis ekipleri villaya baskın yaptı. Partiye katılanların sosyal medyada görüntü paylaşmaması için girişte telefonlarının toplandığı ortaya çıktı. Ev partisinden çıkanlar yüzlerini gizlediler.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM KATILDI

Partide Yasemin Taciroğlu ve aşkı Caner Karaoğlu da bulunuyordu. Feryal ile Kemal Gülman'ın oğulları Aslan ise partiden çıkarken yüzünü gizledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal