Sosyal Medyada "PKK'lıyım" Dedi 2 Saat İçinde Aldılar!

Sosyal medyada video çekerek "İnadına PKK'lıyım" diyerek meydan okuyan adam polisler tarafından 2 saat içinde alındı. Gözaltına alınan şahıs sosyal medya hesabının sahte olduğunu herkesin bu vatanda yaşadığını söyledi.

29.09.2018-09:49 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-09:39) Sosyal Medyada "PKK'lıyım" Dedi 2 Saat İçinde Aldılar!

Sosyal medyada paylaştığı videoda "İnadına PKK'lıyım" biçimde meydan okuyup tepki toplayan Özcan A. İstanbul polisinin titiz çabaları neticesinde 2 saat içinde yeri belirlenerek gözaltına alındı.

"İNADINA PKK'LIYIM"

Özcan A. görev yaptığı iş yerinde bir video kaydı yaparak PKK'lı olduğunu ifade edip bazı küfürlü sözler kullandı ve "İnadına PKK'lıyım" diye meydan okudu.

"GÖZALTI KARARI VERİLDİ"

Videodan haberdar olan güvenlik birimleri harekete geçti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın emri ile Özcan A. hakkında gözaltı kararı çıktı.

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü birimleri birkaç saat içinde şüphelinin yerini belirledi. Çalıştığı iş yerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri tarafından operasyon düzenlendi. Şüpheli bu esnada iş yerinin arka tarafından kaçmaya uğraştı.

SOSYAL MEDYA HESABININ SAHTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Gözaltına alınan Özcan A. meydan okuduğu videosunun tersine yakalanmasının ardından sosyal medya hesabının sahte olduğunu kendisinin de bu vatanda yaşayan birisi olduğunu ifade etti.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınan şüphelinin PKK üyeliği suçundan geçmişte cezaevine alındığı, cezaevinde olduğu esnada terörist başı Abdullah Öcalan için gerçekleştirilen bir açlık grevi eylemine katıldığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal