Sosyal Medya Yasasına 'Direneceğiz' Diyen Tuncay Özkan 'Direnemedi'

Sosyal medya düzenlemesine 'direneceğiz' diyen CHP'li Tuncay Özkan'ın ilgisiz tavrı tepki gördü. Özkan'ın 16 saatlik yasa görüşmelerine bile katılmamasına AK Partili Bülent Turan'dan yanıt gecikmedi.

29.07.2020-16:08 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-17:06) Sosyal Medya Yasasına 'Direneceğiz' Diyen Tuncay Özkan 'Direnemedi'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önerisiyle Meclis'e gönderilen sosyal medya düzenlemesi bugün yasalaştı.

Bu süreç doğrultusunda iddialı açıklamalarıyla ve 'direneceğiz' sloganlarıyla gündeme gelen Tuncay Özkan ilgisiz tavrıyla dikkat çekti.

Özkan'ın bu tavrına sessiz kalmyan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan 'Sosyal medya yasasına direneceğiz' diyerek İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a  sözylediği ''16 saat süren kanun görüşmelerine hiç gelmedi. Nerde direndi acaba!'' sözlerini anımsattı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya düzenlemesine direneceklerinin altını çizerek "Gençleri ve bütün kullanıcıları özgürlüklerini savunmaya çağırıyoruz" diye konuşmuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, twitter üzerinden Özkan'ın görüşmeye katılmadığını anımsattı ve şu sözleri söyledi:

''16 saat süren kanun görüşmelerine hiç gelmedi. Nerde direndi acaba! Yoksa sorun Tuncay Ökan'ın gelmemesi değil, bu üslupta bir twit atması. Oysa düzenleme asla bir sansür yasası değil aksine kişi haklarını gözeten, unutulma hakkı, Türkiyede temsilcilik gibi önemli düzenlemeler içeren Avrupa ülkelerinde de benzerleri olan makul bir yasa.'' 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal