Sosyal Medya Fenomeninden Ünlü İş Adamına Akılalmaz Oyun!

Keleşoğlu Holding’in Cennet Koru projesinde kendisini mülk sahibi olarak tanıtan A.B. isimli sosyal medya fenomeni ortalığı karıştırdı.

10.08.2018-17:35 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-17:37) Sosyal Medya Fenomeninden Ünlü İş Adamına Akılalmaz Oyun!

İddialara göre, Keleşoğlu Holding’in Cennet Koru projesinde kendisini mülk sahibi olarak gösteren A.B. isimli sosyal medya fenomeni, oturduğu daireyi teslim almasının ardından evinin dekorunu değiştirmek için dekoratif sıva ve boya işlemi yaptırdı.

Ancak ucuz ve kalitesiz malzemelerle yaptırdığı yanlış uygulama sonucunda oturduğu dairenin duvarlarında deformasyon oluşunca ortalık bir anda gerildi.

Keleşoğlu Holding yetkililerin yaptıkları açıklamaya göre, A.B isimli şahsın kendisinin yaptırdığı yanlış uygulamaya karşın Keleşoğlu İnşaat, durumu düzeltmek adına teknik servis yönlendirmiş fakat teknik servis elemanlarından alınan bilgiye göre; şahıs kapıyı bile açmayıp zorluk çıkararak yönetim kurulu üyeleri ile görüşmek için ısrarcı olmuş ve Keleşoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Keleş ile görüşmesinde 400.000 lira ekstra ücret alarak dairesini geri vermek istediğini belirtmiş, aksi takdirde sosyal medya hesabından konuya ilişkin asılsız paylaşımlar yapacağı yönünde tehditler savurarak ortalığı karıştırdı.

Dursun Keleş’ten istediği yanıtı alamayan şahsın, Keleş’in şahsını ve şirketini sosyal medya üzerinden itibarsızlaştırmak adına karalama kampanyası başlattığı öğrenildi.

Evine gazetecileri toplayan A.B. isimli kişi, haberin asılsız olması nedeniyle yayın yapmayacağını ifade eden gazetecilere de ateş püskürmeye devam ederek olayları iyice kızıştırdı. Ayrıca Dursun Keleş’in içerisinde oturduğu süre öngörülmeksizin daireyi satış fiyatı üzerinden geri almayı kabul ettiği kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal