Sosyal Medya Ahmet Davutoğlu'nun Köprü Tiyatrosunu Konuşuyor

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir genci intihar etmekten, "şans eseri" oradan geçen Ahmet Davutoğlu kurtarmıştı. Yaşanan bu olayın kurgu olduğu iddiaları sosyal medyada gündem oldu.

02.05.2019-10:43 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-12:31) Sosyal Medya Ahmet Davutoğlu'nun Köprü Tiyatrosunu Konuşuyor

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dün bir intihar girişimi olayı gerçekleşti. Duran Yıldırım isimli bir vatandaş işsiz olduğu iddiasıyla köprünün korkuluklarına çıkarak intihar edeceğini söyledi. 

İşitme engelli olduğu iddia edilen gencin üzerinde olan AK Parti logolu tişört dikkatlerden kaçmadı. Genci ikna etme çabaları bir türlü sonuç vermedi.

DAVUTOĞLU BİRDEN ORTAYA ÇIKTI

Tam da bu sırada çok ilginç bir olay yaşandı. Eski başbakanlarda ve AK Parti eski genel başkanı Ahmet Davutoğlu bir anda köprüde beliriverdi. Genci gören Davutoğlu aracından inip genci ikna etmek için yanına gitti.

Saatlerce ekipleri uğraştıran ve bir türlü ikna olmayan genci Davutoğlu çabucak ikna etmeyi başardı.

ÇOK UCUZ BİR SENARYO

Son dönemlerde yeni parti iddiaları ile anılan Davutoğlu'nun gencin intihar edeceği sırada birden ortaya çıkması akıllara soru işaretleri getirdi. İntihar etmeye üzerinde AK Parti logolu tişörtle giden gencin iyi bir oyuncu olduğu ve yaşanan olayın tamamen kurgu olduğı iddiaları sosyal medyayı salladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal