Soner Yalçın'ın Kaçak Villasıyla İlgili Skandal Büyüyor

Kaçak yapıcılar arasında yer alan Soner Yalçın'ın, İstanbul'un göbeğinde SİT alanında kalan villayı neredeyse sıfırdan yaptığını gösteren yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

03.06.2020-17:57 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-17:38) Soner Yalçın'ın Kaçak Villasıyla İlgili Skandal Büyüyor

'Kaçak Saray' edebiyatı ile algı yaratmaya çalışanların kaçak yapıları bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Sözcü gazetesi yazarı ve Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te 'basit tadilat' gerekçesiyle yaptırdığı 'kale' gibi kaçak inşaatın yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Bahsi geçen fotoğraflarda Yalçın'ın, SİT alanındaki evde çok detaylı yenilemeler yaptığı görüldü. Villanın dış cephe duvarları hariç neredeyse tamamının işlem gördüğü belirtilirken, villaya bodrum kat ilavesi dahi yapılmış. 

Sabah gazetesinde yer alan haberde, Yalçın'ın Beşiktaş Belediyesi'ne 'basit tadilat yaptıracağı' beyanında bulunmasına rağmen çok kapsamlı inşaat çalışması yürüttüğü aktarıldı.

'Basit Onarım' sadece; pencere doğramaları, boya ve badana yapmak hakkını içerirken, Yalçın'ın, evin içinde büyük değişiklik yaptığı fotoğraflarla kanıtlandı. Baştan aşağı yenilenen binada; taşıyıcı sistemler, elektrik tesisatı, su tesisatı, kombi tesisatı, garaj, aydınlatma tesisatı, bahçe, mutfak, banyolar, çatı, ısıtma sisteminin yenilendiği ifade edildi. Öte yandan, villanın iç hacminin de artırıldığı belirtildi. Bunlarla da yetinmeyen Yalçın'ın, villaya bodrum kat ilave ettiği de ortaya çıktı. 

Bahsi geçen fotoğraflarda; villa çatısının baştan yapıldığı, evin içinde birçok duvarın yıkıldığı, çelik konstrüksiyon ile yapının desteklendiği, evin içinde bir çukur oluşturulup bu çukurun içinin kalıp demirle kaplandığı görülüyor. Villanın içinde olduğu gibi dışında da birçok değişiklik yapıldığı görülüyor. Birçok bölümde yeni duvarlar örüldüğü, bazı duvarların yıkıldığı ve her tarafa kalıplar çakıldığı görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal