Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Son Dakika: Meteoroloji İstanbul İçin Saat Verdi Sağanak Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbullu vatandaşları bu gece için uyardı. Sağanak yağış bu gece geliyor.

12.05.2018-11:33 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-11:38) Son Dakika: Meteoroloji İstanbul İçin Saat Verdi Sağanak Geliyor

Meteoroloji Genel müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre ters istikametli esen rüzgarlar nedeniyle yağmur bulutları bu gece itibari ile İstanbul’a giriş yapacak. Saat 19:00 itibari ile başlamışı öngörülen sağanak yağışların gece yarısına kadar süreceği düşünülüyor.

Cumartesi gecesi olması nedeniyle bir çok vatandaşı dışarıda olma ihtimalinden dolayı Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış hava olayına karşı hazırlıklı olmaları yönünde çağrılar yaptı.

Sakarya ve Kocaeli'ne de uyarı

İstanbul’un yanı sıra Sakarya (Adapazarı)  ve Kocaeli'nin bazı ilçelerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan son açıklamalarına göre açıklamada, gelecek 3 saat boyunca Adapazarı geneli ile Kocaeli merkez, Gölcük, Başiskele ve Kartepe ilçelerinde çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış hava hadisesi beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamalara göre sağanak yağış hadisesinin yaşanacağı bölgelerde oturan vatandaşların meydana gelebilecek su baskını, ani sel felaketi ve yıldırım olaylarına karşı dikkatli olmasını istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;