Son Dakika: Meral Akşener Abdullah Gül Açıklaması

Ankara'da bir otelde yapılan programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kadın muhtarlar ile bir araya geldi. Akşener burada bulunan basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Akşener'e yoğun ilgi gösteren kadın muhtarlar fotoğraf çekinmek için birbirleri ile adeta yarıştı. Bunun üzerine Akşener, s

26.04.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-12:53) Son Dakika: Meral Akşener Abdullah Gül Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, basın mensuplarının sorduğu sorular üzerine Abdullah Gül konusunda bir açıklama yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Ben Sayın Gül'ün adaylığından büyük mutluluk duyarım. Sayın Gül aday olduğu takdirde gerçekten çok sevinirim, başarılar dilerim. Ama bir yıl evvel yola çıkmış ve her gittiği yerde adaylığını 100 bin imza üzerinden ilan etmiş bir kadın olarak benim bu adaylığımı geriye almam mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Akşener'e yoğun ilgi gösteren kadın muhtarlar fotoğraf çekinmek için birbirleri ile adeta yarıştı. Bunun üzerine Akşener, salonda bulunan masalara giderek kadın muhtarlar ile fotoğraf çekindi ve o anları ölümsüzleştirdi.

Kadın muhtarlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Meral Akşener, "Erken seçime karar verilmesine itirazımız yok. Bu kararı kendileri verdi. Erken seçim muhteremler için vatan hainliği ile eş değerdi. Bir sabah uyandık Sayın Bahçeli esmiş ve ertesi gün görüşme akabinde öğleden sonra seçim açıklaması. Tamam karar verdiniz. Sonra dümen döndürüldü. İYİ Partinin seçime girip girmeyeceği hususunda insanlar birbirine düşmüş. 5 evet 5 hayır, üyenin biri yok. Burada huzurunuzda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına, partimizin grup kurmasına vesile olan demokrasi kahramanı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimize yapılan haksızlığı misliyle sahiplerine iade ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı ikinci tura kaldı, destekleyeceğiz'

Vatandaşlara güvenerek 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olduğunu söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ben bu işi bulamıyorsam zaten ne işim var. Yani bu grup meselesini, gruplar aday gösterebiliyor, grup kurum kendimi bedavadan aday göstermek için yapmadık. Sadece İYİ Partinin seçime katılabilmesi amaçlı bir fedakârlık var ortada. O insanları istismar etmeyi istemiyorum. Dolayısıyla şimdi Cumhurbaşkanlığı adaylığı var. Ben adayım dedim, diğer partiler aday çıkarabilecek gibi görünüyor. Partiyi kurmadan ilan etmiştim zaten. Bir kere daha huzurunuzda ilan ediyorum.

Sözelrine devam eden Akşener, diyelim ki CHP'nin adayı ikinci tura kaldı, şüphesiz her türlü gücümüzle destekleyeceğiz" dedi. Son günlerde Abdullah Gül'ün çatı aday olmasına ilişkin bir baskı oluşturulduğunu iddiası üzerine Akşener, "Ben Sayın Gül'ün adaylığından büyük mutluluk duyarım. Sayın Gül aday olduğu takdirde gerçekten çok sevinirim, başarılar dilerim. Ama bir yıl evvel yola çıkmış ve her gittiği yerde adaylığını 100 bin imza üzerinden ilan etmiş bir kadın olarak benim bu adaylığımı geriye almam mümkün değil" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal