Son Dakika: İYİ Parti Liderine Suikast İddiası

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, "Türk siyasetinin önünü açan, demokrasinin, hukukun, adaletin yılmaz savunucusu bir yeni partinin liderine suikast girişimi olacağı bilgilerini almış bulunuyoruz." İfadelerini kullandı

27.04.2018-13:48 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-14:01) Son Dakika: İYİ Parti Liderine Suikast İddiası

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, "Türk siyasetinin önünü açan, demokrasinin, hukukun, adaletin yılmaz savunucusu bir yeni partinin liderine suikast girişimi olacağı bilgilerini almış bulunuyoruz." İfadelerini kullandı

İYİ Partili vekilden bomba açıklama: Suikast girişimi bilgisi aldık

İsmail Ok, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti’nin seçime girmesini engelleyemeyenlerin entrika peşine düştüğünü savundu.

İYİ Parti’nin hazineden yardım alacağı konusunda yalan haberlerin çıkarıldığını iddia eden İYİ Parti Milletvekili İsmail Ok, "İYİ Parti bırakın hazineden 25 milyon almayı bir kuruş alsın söz veriyorum harakiri yapacağım." ifadesini kullandı.

İYİ Parti'nin seçimlere girmesini engelleyemeyenlerin bazı kötü senaryoları devreye sokacakları yönünde duyumlar aldıklarını ifade eden İsmail Ok, 7 Haziran-1 Kasım seçimleri arasında, Türkiye'de bombaların patladığını, yüzlerce insanın hayatını kaybettiğini ve kaos ortamı oluştuğunu ifadelerini kullandı.

"SUİKAST GİRİŞİMİ BİLGİSİ ALDIK"

"7 Haziran-1 Kasım arasında bu bombaları patlatan, karanlık güçler kimdi? Bu bombaların sonucunda, hangi parti ya da partiler oy devşirdi" diye sorular yönelten İsmail Ok, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Duyumun ötesinde ciddi bazı bilgiler alıyoruz. Türk siyasetinin önünü açan, demokrasinin, hukukun, adaletin yılmaz savunucusu bir yeni partinin liderine karşı suikast girişimi olacağı bilgilerini almış bulunuyoruz. Eğer bu gerçekleşmezse 7 Haziran-1 Kasım arasında olduğu gibi bombalar patlatılarak, suikastlar yapılarak, Türkiye'de bir kaos ortamı oluşturulacağı bilgileri almaktayız. Buradan son başbakana, son hükümete çağrıda ve uyarıda bulunuyoruz. Son başbakan olmanız sizleri sorumluluktan kurtarmaz. Derhal gerekli tedbirleri alınız." İfadelerini kullandı

Bir basın mensubunun, suikast duyumuna ilişkin hükümet yetkilileriyle görüşüp görüşmediğini ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in duruma karşı ek koruma talep edip etmediği sorusu üzerine İsmail Ok, "Ben bunu bir yetkili kişi ile paylaştım. O da şimdilik aramızda kalsın. Kendisi hükümetten değil." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal