Son Dakika: Devlet Bahçeli 15'lileri Yerden Yere Vurdu

MHP lideri Devlet , CHP'den İP'ye geçen, ardından CHP'ye tekrar geçen 15 milletvekillini yerden yere vurdu. Cumhur İttifakının ise zillet ittifakını boşa çıkaracağını vurguladı.

10.05.2018-19:34 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-19:49) Son Dakika: Devlet Bahçeli 15'lileri Yerden Yere Vurdu

Devlet Bahçeli’nin Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

‘’15’liler olayı demokrasinin soysuzlaşması, milli iradenin inkarıdır. Meşrutiyet Meclislerinde bile yaşanmamış, siyasi tarihimizin hiçbir döneminde görülmemiş erdemsizlik ve ilkesizlik CHP ile İP arasında geçen karanlık 18 gün içinde sahnelenmiştir. Tek kelime ile yazıklar olsun’’

CHP’den İP’ye transfer olan vekillere ilişkin açıklamasına devam eden Bahçeli, bu olayın arkasındaki odakların ve çıkar ortaklarının kimler olduğuna dair sorular sordu.

Vatandaşların gerekli cevabı vereceğini belirten Devlet Bahçeli, 15 vekilin neden gidip neden tekrardan döndüğünü sordu.

CHP’nin ahlaksızlığına vurgu yapan Devlet Bahçeli, İYİ Parti için ise ‘’ İP’e söyleyecek laf zaten yoktur’’ diye konuştu. Pensilvanya ile Kandil arasına sıkış siyasi bezirganlarına milletin sandıkta cevap vereceğini ifade eden MHP lider, Cumhur İttifakı’nın bu zillet ittifakını boşa çıkaracağını vurguladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal