Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Biz Hazırız Onlar Birbirine Düştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Kadın Kolları Kongresi'nde konuşma yaptı

28.04.2018-12:07 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-12:22) Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Biz Hazırız Onlar Birbirine Düştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Kadın Kolları Kongresi'nde konuşma yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzde yeni bir dönem var. 24 Haziran, inşallah bu seçimler Türkiye'nin bir kırılma noktasıdır ve Türkiye yeni bir döneme giriyor. Bu yeni bir dönemle ilgili bütün altyapı hazırlıklarımız tamamlandı. Biz seçime hazırız, muhalefet ise daha adayını bile belirleyemedi, birbirlerine girdiler. Ne yaptıkları, ne yapacakları belli değil. Ayın 6'sında İstanbul il kongremizde manifestomuzu açıklayacağız. Aday tanıtımında da seçim beyannamemizi açıklayacağız" şeklinde konuştu.

KADIN KOLLARI TOPLANTISI ÖNCESİNDE KONUŞMA YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Kadın Kolları Kongresi öncesinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz seçime hazırız, muhalefet ise daha adayını bile belirleyemedi, birbirlerine girdiler. Ne yaptıkları, ne yapacakları belli değil" vurgusu yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti İstanbul İl Teşkilatımızın 5.Kongresinde siz değerli kardeşlerimi selamlıyorum. Günümüzü kutluyorum. Şimdi sizler burada toplandınız. Sizlerin böyle toplandığını görünce selamlamadan geçemedim. Bu seçimler bir kırılma noktası olacak. Türkiye yeni bir döneme giriyor.

6 MAYIS'TA MANİFESTOMUZU AÇIKLAYACAĞIZ

6 Mayıs'ta İstanbul İl Kongremizde manifestomuzu açıklayacağız. Aday tanıtım toplantısında ise seçim beyannamemizi. 81 milyon biz tek milletiz. Rabbim bizi böyle yarattı. Biz yaradılanı yaradandan ötürü severiz. Bu ülkede 81 milyonun hepsi bizim kardeşimizdir. Şu parti Kürtlerin partisi falan yok. Herkesin temsilcisi bu ülkede AK Parti'dir eyvallah. dedi

24 HAZİRAN SANDIKTA DEMOKRATİK TOKADIN VURULDUĞU GÜN OLACAK

Çukurlar, hendekler açtılar. Onlarla kol kola gezenler oldu gördünüz. Adalet yürüyüşü dedikleri yürüyüşte onlarla kol kola yürüdüler. 24 Haziran sandıkta demokratik tokadın vurulduğu gün olacak." İfadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal