Son Dakika! CHP'ye Kayyum Atandı

CHP Bolu İl Yönetimine 3 kişilik çağrı ekibinden oluşan kayyum atandı.

12.05.2017-16:21 - (Son Güncelleme: 12.05.2017-16:51) Son Dakika! CHP'ye Kayyum Atandı

CHP'ye son dakika kayyum ataması yapıldı. Bolu CHP İl Yönetimine atanan kayyum konusunda 3 kişilik bir ekip olduğu belirlendi. Bolu 2. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından verilen kararın sebebi de açıklandı. 

ÇAĞRI HEYETİ OLUŞTURULDU

Bolu 2. Sulh Hukuk Mahkemesinde süregelen davanın bugün yapılan 7. duruşmasında davacı Mehmet İlker Karaoğulları ile taraf avukatları da yerlerini aldı. Olağan üstü kngre çağrısının yapılması adına  3 üyenin göreve geleceği son dakika olarak mahkeme heyeti tarafından kabul edildi. Bu kapsam da kayyum olarak atanan isimler de belirlendi. CHP İl Yönetimine İsmail Uludağ, Cemal  Bakan ve Selma İşbilir'in aralarında buunduğu 3 kişilik çağrı heyeti oluşturuldu. 

FETÖ SIZMIŞ

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ortaya çıkan haberler akabinde bir basın toplantısı düzenledi ve dünden bu yana 2 CHP Bolu il yöneticisinin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet  Yapılanması (FETÖ/PDY) olaylarınana karışan 2 kişinin sruşturulmaları yapılması adına mahkemeye çıkarıldığını ve 1'inin tutuklandığını açıkladı.1 kişinin de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi. 

BASIN TOPLANTISINDAN SATIR BAŞLARI OLUŞTURULDU

Tanju Özcan'ın düzenlediği toplantının satır başlarına ulaşıldı. Özcan konu ile alakalı olarak, "Ben bu aşamada şunu söylüyorum. İl yöneticilerine de bir çağrıda  bulunuyorum. İvedi bir şekilde kayyum olarak atanan şahıslara yardımcı olalım.  Kongrenin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayalım. Öyle görülüyor ki bu FETÖ  şüphelileri CHP'nin Bolu örgütüne sızmış. Başkaları da sızmış olabilir. Bunları  da araştıralım. Kendi aramızda araştırma yapalım.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal