Son Başbakan Yıldırım'dan Duygusal Veda Konuşması

Son Başbakan olarak tarihe geçen Binali Yıldırım veda konuşmasını yaptı. Konuşurken sesinin titrediği fark edilen Yıldırım, herkesten hakkını helal etmesini istedi.

07.07.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-12:03)

Son Başbakan Binali Yıldırım TBMM'deki AK Parti Grubu toplantısında konuşma gerçekleştirdi. Yıldırım konuşmasını, partililerden helallik alarak bitirdi. Yıldırım, "Bilmeden kırdığımız oldu ise hakkını helal etsin, ben de hakkımı helal ediyorum." dedi.

"EMANETE HELAL GETİRMEDİK"

"Milyonların gönlünü aldık, kara propagandalara fırsat vermedik. 16 senedir zorlu davalardan alnımızın akıyla çıktık. Hem önderimizin, hem grubumuzun hem de halkımızın verdiği emanete zarar vermedik. Cumhuriyet tarihinin belki de en uzun iki senesini kırmadan dökmeden sizlerle başardık. Halkımızla kenetlendik, rabbimiz bize güzel bir zafer nasip eyledi. 24 Haziran tüm vesayetlerin ortadan kaldırıldığı bir seçim oldu. Bize güvenen halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Halkımızın bize verdiği emaneti daha ileri taşımak, cumhuriyetimizi 100. sene amaçlarına ulaştırmaya gayret edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun."

"MHP'Lİ ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"

"Burada olan, olmayan, bayrak değişiminde kin taşımayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Halkın partisi olarak ne kadar şeref duysak az kalır. Zor dönemde önderimizle kenetlendik, eğilmedik, dik durduk. Neticesinde zafere ulaştık. 16 senede ülkemize liderliğinizde çok güzel eserler kazandırdık. Saldırılara karşı amansız mücadele ettik. Birçok eserleriniz içinde AK Parti ile MHP arasında kurduğumuz Cumhurbaşkanlığı Sistemi olmuştur. MHP'li arkadaşlarımıza da buradan teşekkürlerimi iletiyorum."

"HAKKINIZI HELAL ETMENİZİ İSTİYORUM"

"Demokrasiyi daha da iyileştireceğiz, hukuk devletinden taviz vermeyiz, üreteceğiz, refahı artıracağız, halkımıza adil biçimde dağıtacağız. 65. Hükümet için bize güveninizden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm dostlarım ve sizden hakkınızı helal etmenizi talep ediyorum. Bilmeden kırdığımız var ise hakkını helal etsin, ben de hakkımı helal ediyorum. Bir defa daha Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hayırlı olmasını yüce Allah'tan temenni ediyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal