Somalili Diplomattan Milli Dayanışma Kampanyasına Destek

Somali'nin Ankara Büyükelçiliği Eğitim Ataşesi Dr. Abdilatif Hussein Mohamed'in sekreteri olan Abdulkadir Mohamed Nur, "Türkiye bütün mazlumlara yeter." dedi ve bir maaşını Milli Dayanışma Kampanyasına bağışladı.

01.04.2020-09:17 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-09:03) Somalili Diplomattan Milli Dayanışma Kampanyasına Destek

Ülkemizde son günlerde hızla yayılan coronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak Milli Dayanışma Kampanyasını başlattı. Birçok kurum ve kuruluş ile milyonlarca vatandaş dayanışma kampanyasına destek olmaya devam ediyor. Son olarak Somali'nin Ankara Büyükelçiliği Eğitim Ataşesi Dr. Abdilatif Hussein Mohamed'in sekreteri Abdulkadir Mohamed Nur bir maaşını kampanyaya bağışladı.

"ŞİMDİ TÜRK HALKININ YANINDA OLMA ZAMANI"

Konuyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Mohamed Nur, "Türkiye sadece Türkiye'ye değil, Türkiye bütün mazlumlara yeter. Türk halkı her zaman Somali halkının kötü gün dostu oldu. Şimdi Türk halkının yanında olma zamanı. Bir Somalili olarak ben de bu kampanyaya katılıyor ve bir (1) aylık maaşımı bağışlıyorum." ifadelerine yer verdi.

Bu durum sosyal medya üzerinde de büyük yankı uyandırdı ve 'Somali unutmadı' yorumları yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal