Şoke Eden Suçlamaya Abdullah Gül'den Cevap Geldi!

FETÖ'den yargılanan Hacı Murat Gülcan'ın FETÖ ile bağlantılı olan bir şirkete 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de ortak olduğunu iddia etmesine Gül'den sert cevap geldi. Gül'ün ofisinden yapılan açıklamada, "Haberler yalan ve maksatlıdır" denildi.

02.10.2018-15:08 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-15:00) Şoke Eden Suçlamaya Abdullah Gül'den Cevap Geldi!

FETÖ'den tutuklu olan Hacı Murat Gülcan yargılandığı İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği tutukluluğa itiraz dilekçesinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için şoke eden ithamlarda bulundu.

Sözcü gazetesinden Can Özçelik'in aktardığına göre, FETÖ'nün finans kuruluşu Bank Asya'da hesabı olan sanık Gülcan, örgüt okulunun inşaatını üstlenen bir firmaya malzeme sevk etmek ve firari Mehmet Enes Ergene'ye para havalesi yapma suçlamalarıyla yargılanıyor. A.E.T., S.Ö. ile ortak bir firması olduğunu söyleyen Hacı Murat Gülcan dilekçesinde, Abdullah Gül'ün firmasının “gizli ortağı” olduğunu öne sürdü.

GÜL'ÜN OFİSİNDEN SERT AÇIKLAMA: YALAN VE MAKSATLI

Söz hususu suçlamaların hızla yayılmasının sonrasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ofisinden açıklama yapıldı. Yayınlanan açıklamada 'Yapılan haberler gerçek dışı ve maksatlıdır' ifadeleri yer bulurken. 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün yurt dışında herhangi bir banka hesabı ve gayri menkulü olmadığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal