Sokak Ortasında Eşini Döven Zanlının Cezası İstendi

Eşini sokak ortasında döven zanlı için 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

24.12.2019-19:28 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-19:07) Sokak Ortasında Eşini Döven Zanlının Cezası İstendi

8 Şubat Mahallesi'nde 15 Kasım pazar günü meydana gelen olayda, Emrah Çilo kaldırımda kucağında küçük çocuğu ile oturan eşi Büşra Çilo'yu tekme tokat dövdü. Olay sırasında çeverede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilerek sosyal medyaya yüklendi. Görüntülerin büyük tepki toplaması ile Emrah Çilo polis tarafından gözaltına alındı. 

Çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Çilo, daha sonrasında yapılan itiraz üzerine tekrar gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Eşini döven Emrah Çilo hakkındaki soruşturmasını tamamlayan savcılık 28'inci Asliye Ceza Mahkemesi'ne iddianameyi sundu. İddianamede Büşra Çilo'nun karakolda verdiği ifadesinde eşinin akraba ziyaretlerine olumlu bakmadığını ve çok kıskanç olduğunu söylediği ve olay günü kıskançlık nedeni ile tartışmanın başladığını söyledi.

Büşra Çilo'nun verdiği ifade, "Yolda yürürken okulun önüne geldiğim sırada eşim arabayla geldi. Arabadan inerek, 'Eve gidelim, çocuğunu düşünmüyor musun, özür dilerim' dedi. Kabul etmeyince belime bir defa tekme attı, yüzüme de bir defa tokat attı. 'Gelmiyorsan gelme' dedi ve gitti. Eve hiç uğramadan İstanbul'daki babamın evine gittim" dediği öğrenildi.

Büşra Çilo'nun eşinden şikayetçi olmadığı belirtilen iddianamede, savcı ise 'eşe karşı kasten yaralama' suçunun şikayete ve uzlaşmaya bağlı olmadığını, sanığın 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi. Eşine şiddet uygulayan Emrah Çilo'nun yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal