Sokak Ortasında 13 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Etti

Bayrampaşa'da 13 yaşında olan C.T'ye cinsel taciz uyguladığı tespit edilen 28 yaşındaki Nesip A, hadise mahallinden kaçamadan yakalandı. Zanlı Nesip .A., Bayrampaşa Karakolu’ndaki sorgusunun akabinden adliyeye gönderildi.

27.09.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 27.09.2020-17:53) Sokak Ortasında 13 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Etti

Hadise, 26 Eylül'de (dün) saat 23.00 sularında Terazidere Mahallesi Güneş Sokak’taki üst geçidin merdivenlerinin alt kısmında gerçekleşti. Emniyet güçleri aracılığıyla yapılan etraf denetiminde zanlı Nesip.A, üst geçidin paletlerinin üstünde 13 yaşındaki C.T'ye cinsel tacizde bulunurken yakalandı.

Ailesinin beş gün önce kayıp ihbarı verdiği C.T, emniyet güçlerine 'Bana yardım edin. Bu şahıs beni zorla buraya getirdi. Beni buraya yatırıp üzerimi soydu. Bana zorla sahip oldu' dedi.

Emniyet güçleri aracılığıyla oradan kaçmaya çalışırken yakalanan tacizci karakol girişinde, 'Ben bir şey yapmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum' diye konuştu. Daha evvel suç kayıtları olan Nesip A., Bayrampaşa Karakol'undaki verdiği ifadesinin ardından Çağlayan Adliyesi’ne gönderildi.

'HANGİ CESARETLE BÖYLE BİR ŞEY YAPTILAR'

Hadisenin meydana geldiği yere yakın oturduğunu belirten Yahya Ünver, 'Benim evim buraya bir 500 metre kadar uzaklıkta. Ama tabii geceleri buralar sessiz, tenha. Yani burası sessiz, ileride Davutpaşa metro yol bağlantısı var orası da sessiz. Daha önceden daha karanlıktı biraz aydınlattılar ama tabii ki buralar ıssız oluyor geceleri. Yani böyle bir olayın olmaması gerekli hemen yanı başında benzin istasyonu var. Yani ne kadar sakin olsa da araçlar geçiyor ama bilmiyorum hangi cesaretle böyle bir şey yapmışlar. Çok üzücü bir olay' diye konuştu.

'BURADA DURMAZLAR İNSANLAR ZATEN KORKAR'

Mahallede oturan başka bir vatandaş ise, 'Evet geceleri buralar tenha. Araçlar süratli geçiyor buradan. Kimse olayı görmemiştir yani. Durmaz zaten kimse de. Bu yoldan yaya geçmez üstten geçerler. Duysa bile kimse durmaz burada baksanıza otoyol burası. Burada durmazlar insanlar zaten korkarlar. Durmaz buralarda araba en fazla benzin almaya gelirler sonra giderler' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal