Sokağa Çıkma Yasağında Marketler Açık mı, Saat Kaça Kadar Açık? 6-7 Haziran 2020 Marketlerin Çalışma Saatleri

Haftasonu sokağa sıkma yasağında marketler ve bakkallar açık mı? 6-7 Haziran 2020 sokağa çıkma yasağında açık olan yerler neresi? Sokağa çıkma yasağı marketlerin çalışma saatleri, Hafta sonu marketler saat kaça kadar açık? gibi konuları sizler için derledik.

05.06.2020-09:03 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-08:47) Sokağa Çıkma Yasağında Marketler Açık mı, Saat Kaça Kadar Açık? 6-7 Haziran 2020 Marketlerin Çalışma Saatleri

Haftasonu sokağa sıkma yasağında marketler ve bakkallar açık mı? 6-7 Haziran 2020 sokağa çıkma yasağında açık olan yerler neresi? Sokağa çıkma yasağı marketlerin çalışma saatleri, Hafta sonu marketler saat kaça kadar açık? gibi konuları sizler için derledik.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MARKET VE BAKKALLAR AÇIK MI, SAAT KAÇA KADAR AÇIK?
Hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağıyla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan genelde yayınlandı. 15 ilde geçerli olacak sokağa çıkma kısıtlamasında 6 Haziran Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. İşte, 6 Haziran Cumartesi sokağa çıkma yasağında marketlerin çalışma saatleri.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI MARKETLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ
İçişleri Bakanlığı'ndan aktarılan bilgiye göre bu hafta sonu 15 ilde sokağa çıkma yasağı olacak. Bakanlık,15 İlde uygulanacak yasak sürecinde, bazı yerlerin açık olacağını bildirdi. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günleri, lokanta ve restoran tarzı işyerleri sadece evlere paket servis şeklinde hizmet verebilecek

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MARKETLER VE BAKKALLAR AÇIK OLACAK MI?
6 Haziran Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Bu doğrultudaki açıklama tam olarak şöyledir; “Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde 05.06.2020 Cuma günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler saat 23.00’a kadar faaliyetlerine devam edebileceklerdir. Kısıtlamanın olduğu Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız (65 yaş ve üzeri ile 18 yaş ve altında bulunanlar hariç olmak üzere) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecektir.

Aynı saatler arasında market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabileceklerdir. Cumartesi ve Pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri, ayrıca tatlı üretiminin yapıldığı/satıldığı iş yerleri açık olacaktır. (Bu iş yerlerinde sadece ekmek, unlu mamul ve tatlı satışı yapılabilir.)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal