Sofuoğlu'ndan Flaş Açıklama: Cumhurbaşkanımın İsteği İle...

Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, ani bir şekilde jübile yapma kararı aldı. Sofuoğlu, 'Cumhurbaşkanımın isteği üzerine kariyerimi noktalıyorum' sözleri ile jübilesini duyurdu.

07.05.2018-16:57 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-17:04) Sofuoğlu'ndan Flaş Açıklama: Cumhurbaşkanımın İsteği İle...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sempatisi ile tanınan Sofuoğlu'nun ani açıklaması 'politikaya mı atılacak' sorusunu akıllara getirdi. 'Cumhurbaşkanımın isteği üzerine kariyerimi noktalıyorum Yarış kariyerini bu hafta sonu İtalya'da yapılacak yarışlar sonrasında bırakacağım' şeklinde açıklama yapan Kenan Sofuoğlu açıklamasını Instagram hesabından  paylaştı. 

İşte Kenan Sofuoğlu'nun açıklaması:

Bu hafta sonu italya'da "JÜBİLE" yapma kararı aldık.

Son zamanlarda yaşamış olduğumuz sakatlıklar, ailemin korkuları ve Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği talimatı düşündüğümden erken bir zamanda bu kararı almamıza sebep oldu.

Gözüm arkada kalmayacak çünkü Ülkemizi Dünya arenasında temsil edecek sporcular yetiştirdik,Şanlı Bayrağımızı onlara teslim ediyorum.

20 yıl önce başlayan kariyerimizde hayalim Dünya Şampiyonalarında yarışabilmekti Şükürler olsunki Rabbim bize 5 kez şampiyon olmayı nasip etti.

Bu şampiyonlukları almamızda çok kişinin emeği var!

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal