Size Taksi Maksi Yok Hainler! 'Bu Parada Türk Şehitlerinin Kanı Var'

Türkiye'ye attığı soykırım iftiralarıyla adından söz ettiren Cem Özdemir, Almanya'da bir taksicinin bahşişini kabul etmemesi üzerine çılgına döndü. Vatan haini Can Dündar da taksicilerin kendisini kabul etmediğinden dert yakınıyor.

24.01.2017-09:18 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Size Taksi Maksi Yok Hainler! 'Bu Parada Türk Şehitlerinin Kanı Var'
Türkiye'ye attığı iftiralarla vatan hainliği konusunda master yapan Yeşiller Partisi Genel Başkanı Cem Özdemir, taksicinin tavrı üzerine çılgına döndü.

Özdemir, Taksiciler Odası ve Taksiciler Birliği'ne taksiciyi şikayet eden bir mektup yazdı. Taksiciler Odası Başkanı Leszek Nadolski ise, yapacak bir şeyleri olmadığını söyledi.

TOKAT GİBİ CEVAP

Özdemir mektubunda son olayını şöyle anlattı: "Gideceğim yere gelince, taksiciye parayı ödedim, bir de bahşiş bıraktım. Ama şoför, 'Bu parada, darbe girişiminde ölen Türk şehitlerinin kanı var' diyerek bahşişi reddetti. Bu fanatik insanlara, Almanya'da yaşadıklarını bariz şekilde belli etmek gerekir" dedi. Taksiciler Odası'ndan çözüm bulmasını isteyen Özdemir, yaptırım talep etti.

CAN DÜNDAR'A DA TAKSİ YOK

Cem Özdemir, "Taksiye binemeyen sadece siyasiler değil" dedi. Vatana ihanet etmesi karşılığında Almanya'da ödüllere boğulan, üç ayrı burstan para yağdırılan ve pasaport verilen Can Dündar'ın kendisine gösterilen tepkiler karşılığında Berlin'de taksiye binemez olduğunu söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal