Siyasi İsimleri Kullanarak Vatandaşı Dolandırdı

Mersin'de bir kadının devlet büyüklerinin adını kullanarak vatandaşlara iş vaadinde bulunduğu ortaya çıktı. Kadınlar için bir kulüp de kurduğu öğrenilen kadın gözaltına alındı.

27.03.2019-14:48 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-14:39) Siyasi İsimleri Kullanarak Vatandaşı Dolandırdı

Mersinde G.T adında bir kadının şu an aktif oalrak görev yapan bazı devlet büyüklerini tanıdığını söyleyerek vatandaşları işe aldırma vaadinde bulunduğu ve bunu yaparken de 45 bin TL para istediği ortaya çıktı.

G.T'nin bu yöntem ile bir çok kadından 222 bin TL para topladığı ortaya çıktı. Müştekilerin verdiği bilgilerde; kendilerine devlet kademelerinde iş ayarlayacağını ve bunun karşılığında kendisine para verdiklerini söyleyen şahıslar, G.T'nin paraları aldıktan sonra ortadan kaybolduğunu ifade ettiler.

ORTDAN KAYBOLUNCA, POLİSE BAŞVURDULAR

Verdikleri paranın karşılığını alamayan vatandaşlar polis ekiplerine başvurdu. Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerin yönettiği operasyon sonucunda gözaltına alınan kadın gazetrcilerin sorularını da cevapsız bıraktı.

BU TARZ İNSANLARA İNANMAK, HAK YEMEKTİR

Sosyal medyada, dolandırıcı kadar bu kişilerin de hak etmedikleri halde para karşılığı devlet kademelerinde görev almak istemelerinin bir Türk Vatandaşının ahlakına sığmayan bir davranış olduğu yorumlandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal