Sivas'ta Kaybolan Köpek Bulundu

Sivas'ta kaybolan ve başına 10 bin TL ödül konulan köpek bulundu.

25.12.2018-18:54 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-18:42) Sivas'ta Kaybolan Köpek Bulundu

Boran Fahri, "Thor" isimli köpeği 4 yıl önce Sivas'ta bir barınakta uyutulmak üzereyken görmüş ve sahiplenilenmişti. İsviçre'de yaşamakta olan Boran Fahri isimli kişi, köğeğini Sivas'ta kaybetmişti. Köpeğinin kaybolmasının ardından günlerdir gözyaşı döken şahıs, 'Thor' isimli Pitbul cinsi köpeği bulana 10 bin TL ödül vereceğini duyurmuştu.

Sivas'ın Fatih Mahallesi'nde Harun Halat ve arkadaşları tarafından bulunan köpek için Fahri, 10 bin TL'yi Harun Halat'ın banka hesabına yatırdı. Halat ise ödülü almasının ardından 'Thor'u kurye aracılığıyla önce İzmir'e oradan ise uçakla İsviçre'ye gönderecek.

Kayıp köpeği bulan ve para ödülünün sahibi olan Harun Halat, parayı ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını söyledi. Halat, "Beni arkadaşım aradı ve bu köpeğin kayıp olduğunu ve arandığını söyledi. Ben de arkadaşlarıma haber verdim, sosyal medya aracılığıyla bu konuyu duyurdum. Köpeğin başında da 10 Bin TL ödül varmış. Ben köpeği Fatih Mahallesinde bir apartmanın arkasında bağlı olarak buldum. Köpeği alıp geldikten sonra sahibi ile görüştüm. Hatta birebir görüntülü konuşturma yaptırdım ve ağladı bu esnada." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal