Sivas'ta Boğularak Ölen Kuzenlerin Cansız Bedenleri Aynı Tabutta Götürüldü

Sivas'ta sulama kanalında cansız bedenleri bulunan Yusuf Konaç ve Ramazan Konaç'ın kuzenlerin cenazeleri bir tabutta toprağa verildi.

06.07.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-15:40) Sivas'ta Boğularak Ölen Kuzenlerin Cansız Bedenleri Aynı Tabutta Götürüldü

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı olan Mumcunun Çitliği kırsalındaki sulama kanalında, önceki haftalarda akşam saatlerinde, Yusuf Konaç ve Ramazan Konaç isimli kuzenler, sulama kanalında cansız halde görülmüştü.

Aileleri Adıyaman'da tarım işçisi olan anne babaların çocukları olan iki kuzenin boğularak öldüğü tespit edildi.

Adıyaman’dan tarım işçisi olarak Sivas’a ailelerin çocukları olan ve kuzen oldukları anlaşılan 2 yaşındaki Yusuf ve 3 yaşındaki Ramazan'ın, oyun amacıyla girdiği 

MİNİK KUZENLER AYNI TABUT İÇİNDE TESLİM EDİLDİ
İki kuzenin cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi. İki küçük kuzen aynı tabuta konuldu.



Küçük yaşta can veren çocukları hastane çıkışında almaya gelen amcaları İsmail Konaç,“Tarlada çalışıyorlardı. Annesi çocuklar için yemek yapmış. Çocukları bulamayınca aramaya başladılar. Su kanalında bulundular. Oyun oynarken düşmüşler.” diye konuştu.

Öte yandan cenazelerin memleketleri Adıyaman Merkez ilçede defnedileceği dile getirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal