Sivas'ta Bir Hayırsever 10 Bakkalın Veresiye Defterini Satın Aldı

Sivas'ta adını açıklamak istemeyen bir hayırsever 3 mahallede 10 bakkala giderek, bakkalların veresiye defterlerini satın aldı ve mahallelinin borçlarını ödedi.

20.04.2020-11:21 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-11:07) Sivas'ta Bir Hayırsever 10 Bakkalın Veresiye Defterini Satın Aldı

Robin Hood'un ardından bir hayırsever de Sivas'ta çıktı. Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan ve adını vermek istemeyen bir hayırsever eşi ile birlikte Yukarı, Kale ve Damlaca Mahallelerine giderek buradaki 10 bakkalın veresiye defterlerini satın aldı ve mahallelinin borcunu ödedi. Kale Mahallesi'nde bulunan bir bakkalın işletmecisi Aydın Doğan konuyla ilgili olarak açıklama yaptı ve "Bir hayırsever eşiyle geldi. Defterlerde ne kadar yazılı veresiye varsa onların hepsini birlikte topladık. 5 bin 300 lira ödeyerek veresiye defterini aldı." ifadelerini kullandı.

Yukarı Mahalle'deki bakkal işletmecisi Arif Taşdemir ise "Öğle saatlerinde bir aile gelerek veresiye defterimizi sordu. Veresiye defterini eline alıp bunu komple kapatıyorum. 'Bu arkadaşların borcu yoktur' dedi, defteri satın alıp gitti." dedi.

"TEYZEMİZE DE DESTEK OLDULAR"

Damlaca Mahallesi'ndeki bakkalın işletmecisi olan Zehra Şahin de hayırseverin diğer mahallelerde olduğu gibi borçları kapattığını belirtti ve "Bir teyzemiz var, iki çocuğuyla beraber yaşıyor, ona da destek oldular." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal