Sivasa'ta Çocuk Camdan Düşen Oyuncağının Peşinden Atladı

Sivas'ta yaşayan ve 2'nci kattaki evinin penceresinden aşağıya düşürdüğü oyuncağının peşinden atladığı öne sürülen 3 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

23.03.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-17:24)

Saat 11.00 sıralarında Sivas Diriliş Mahallesi 21'nci Sokak'ta bulunan 4 katlı apartmanda, Harun ve Döndü Karakaya çiftinin 2 çocuğundan küçüğü olan Turan Karakaya, öne sürülene göre 2'nci kattaki evlerinde pencere kenarında oyun oynamaya başladı. Bu sırada küçük çocuğun elindeki oyuncak, açık olan pencereden aşağı düştü. Oyuncağın peşinden atlayan 3 yaşındaki çocuk, yaklaşık 10 metre yükseklikten beton zemine çakıldı.

Mahalle sakinleri olayı hemen aileye haber verdi. Durum ekiplere de bildirildi ve olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olduğu belirlenen çocuk, sağlık görevlilerince ambulansla Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Turan Karakaya, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuğun cansız bedeni, otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne morguna götürüldü.

Öte yandan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal