Site Bahçesinde Bulunan Bebeğin Katili Annesi Çıktı

Büyükçekmece'de meydana gelen olayda, bir site bahçesinde bulunan bebeğin katili annesi çıktı. Erkek arkadaşından hamile kalan 19 yaşındaki kadın, bebeği 3'ncü kattan aşağı attı.

05.06.2020-14:10 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-13:58) Site Bahçesinde Bulunan Bebeğin Katili Annesi Çıktı

Olay, 18 Mayıs'ta Büyükçekmece'de bulunan bir sitenin bahçesinde meydana geldi. İddialara göre, ailesi ile yaşana E.Ç.(19) erkek arkadaşından hamile kaldı. E.Ç.'nin olay günü evinin bahçesine girerek doğum yaptığı ve bir kız bebek dünyaya getirdiği belirtildi.

19 yaşındaki kız, doğurduğu bebeği evinin 3'ncü katından site bahçesine attı. Bir apartman sakini, site bahçesinde bebek cesedi görürken, olay ekiplere bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, bebeğin cansız bedeni üzerinde inceleme yaptı ve apartman sakinlerinin ifadelerini aldı. 

Daha sonra, Cinayet Büro ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Ekipler, bölgede ve apartmanda yaşayanlardan kan örneği aldı. Bebek cesedi ile DNA örneği eşleşen E.Ç. ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. 19 yaşındaki genç ifadesinde, erkek arkadaşıyla ilişki yaşadığını ve hamile olduğunu fark etmediğini söyledi. Aylar sonra sancısı nedeniyle hastaneye giden kız hamile olduğunu belirtti. 

E.Ç., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal