Şişman Kadının İnanılmaz Değişimi!

Dünyanın en şişman kadınlarına, şişman kadınların kilo verdikten sonraki değişimlerine, kilolarından dolayı ameliyat olmaya karar veren kadınlara galerimizden ulaşabilirsiniz.

22.11.2016-15:52 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Şişman Kadının İnanılmaz Değişimi!

DÜNYANIN EN ŞİŞMAN KADINI OLMAK İSTİYOR!

Dünyanın en şişman kadını olmak isteyen 2 çocuk annesi Susanne Eman'ın son hali görenleri şok ediyor. 

'NEDEN KİLO ALDIĞIMI BİLMİYORUM'

"Neden kilo aldığımı bilemiyorum. Kilolarım nedeniyle hareket edemiyorum, banyo yapamıyorum, yapsam da kimse kaldıramıyor. Ben de milletimden, doktorlarımdan yardım bekliyorum, bana çelik yatak verseler yatsam huzur bulurum. En azından yattığım yerden banyo ettirirler, burada eğilip kalkamıyorum. 

500 KİLO OLAN İMAN AHMED ABDULETİ

Mısırlı 36 yaşındaki İman Ahmed Abduleti tam 25 yıldır evden dışarı tek adım atmadı. Aşırı kilolu olan talihsiz kadın tam 500 kilo ağırlığında. Abduleti'nin dünyanın en şişman insanı olduğu tahmin ediliyor. Mısırlı İman Ahmed Abduleti dünyaya 5 kilogram ağırlığında gözlerini açtı. Bebekken bile aşırı kilolu olan Abduleti 11 yaşından bu yana evden hiç dışarı çıkmadı. 

Aşırı kiloları nedeniyle 25 yıldır yatağa bağlı yaşamak zorunda kalan İman Ahmed Abduleti hiç okul yüzü de görmedi. Doktorlar, Mısır'ın İskenderiye kentinde yaşayan İman Ahmed Abduleti'nin fil hastalığına yakalandığını belirtiyor. 

Abduleti'nin hastalığıyla ilgili Suudi sermayeli El Arabiya televizyonuna konuşan kız kardeş Şeyma Ahmed Abduleti, "Kardeşim 11 yaşından bu yana ayaklarını kullanamıyor. Yatağa bağlı yaşıyor. Bakımını ben ve annem birlikte üstleniyoruz" dedi. Şeyma Ahmed Abduleti, kardeşinin tedavisi için yetkililerden yardım istediklerini de söyledi.Halk arasında fil hastalığı (Elephantiasis) olarak bilinen çok yaygın olmayan bir hastalık türü. Tıp dilinde lenfatik sıvıların hücre dokuları arasında sıkışarak basınç uygulaması ve şişmesi olarak tanımlanır.

Lenf sisteminin yapısal bozukluğundan da kaynaklanmaktadır. Dokular arası geçiş düzenli yapılamadığında bu sıvılar birikerek bacaklarda ve kollarda şişmeye neden olmaktadır. Çok fazla bilinen bir hastalık olmayan fil hastalığı bulaşıcı ya da ırsi değildir. Vücudun hormonal dengesizliği ön plandadır. Tedavi düzenli bir şekilde gerçekleştirildiğinde hastalık yok edilebilir ancak tedavi bırakıldığında zedelenmeler ve yaralanmalar ortaya çıkar. 

AMELİYAT OLMAYA KARAR VERDİ

Gün geçtikçe daha fazla kilo almaya başlayan genç kadın, artık yerinden kalkamayacak duruma gelmişti.Günlük ihtiyaçlarını eşinin yardımıyla karşılıyordu... Ameliyat olmaya karar verince tüm hayatı değişti.

ŞİŞMAN KADIN FETİŞİ MAĞDURU OLDU!

52 yaşındaki Patty Sanchez 323 kilo ve bu kilolarının sebebi eski sevgilisinin şişman kadın fetişi... Yıllarca durmadan yiyip içen kadın bundan kendisi de zevk alıyordu. Ta ki, sevgilisinden ayrılana kadar. Yeni sevgilisi ile tanıştıktan sonra kilo vermeye başlayan Sanchez, şimdilerde 203 kilo.

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal