Şişli'de Tacize Uğrayan Kadın İçin Seferber Oldular

İstanbul Şişli'de, bir kadına tacizde bulunan saldırgan, bölgedeki vatandaşlar tarafından kovalandı.

08.11.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 08.11.2020-17:42)

İstanbul Şişli'de görev yapan söz konusu mağdur kadının molaya çıktığı esnada bölgede bulunan bölge bulunan bir erkek tarafından taciz edildiği görüntülendi.

Olay anından yansıyan görüntülerde genç kadının tacize uğraması sonucu çığlıklar attığı duyuldu.

 

Fulya'da yaşanan olayın detayına göre iş yerinin yan tarafında bulunan sokak merdivenlerine oturan kadının yanına bir şahıs oturdu.

Simit yerken bir anda harekete geçen kişi, kendi halinde oturan kadına saldırarak tacizde bulundu. 

Kadının sesini duyan bölge sakinleri, saldırganı yakalamak için toplu olarak yola düştü.

Dik merdivenlerden yukarı kaçan kişiyi kovalayan vatandaşlar, yorulunca üst tarafta bulan bir sitenin güvenliğine bağırarak şüpheliyi yakalamasını istediler. Elindeki telefonla kaçmaya devam eden şüphelinin önünü güvenlik görevlisi kesti.

Şüphelinin kendisine bıçak çekmesi üzerine güvenlik görevlisi geri çekildi. Bu sırada elindeki telefonu park halindeki otomobilin altına atan saldırgan kaçtı.

Bir süre baygınlık geçiren kadın, daha sonra hastaneye sevk edildi. Olay sonrası adım adım güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi bir hafta süren çalışmalar sonucunda ele geçirildi.

Şüphelinin kendisine bıçak çekmesi üzerine güvenlik görevlisi geri çekildi. Bu sırada elindeki telefonu park halindeki otomobilin altına atan saldırgan kaçtı.Bir süre baygınlık geçiren kadın, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası adım adım güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi bir hafta süren çalışmalar sonucunda yakaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal