Şişli'de Metroda İntihar: Raylara Atlayan Şahıs Kurtarılamadı

İstanbul'da Şişli metro istasyonunda bir şahıs intihar teşebbüsünde bulundu. Ayağı kopan ve ağır bir şekilde yaralı halde hastaneye kaldırılan kişi kurtarılamadı.

17.09.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-12:01)

26 yaşındaki Irak vatandaşı Zeynel Abidin A. intihar teşebbüsünde bulundu. İntihar teşebbüsünün akabinden sağlık görevlilerin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan gencin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Hadise, saat 08.30 sularında Şişli-Mecidiyeköy Metro istasyonunda gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, sabah sularında genç bir adam tren geldiği esnada raylara atlayarak intihar teşebbüsünde bulundu.

26 yaşındaki genç trenin altında kalırken metro istasyonundaki vatandaşlar da tahliye edildi.

İhbarla olay yerine sağlık personelleri, itfaiye ile emniyet güçleri sevk edildi.

KURTARILAMADI

Metro istasyonunun giriş ve çıkışlarına emniyet şeridi çekilirken, metro seferleri de durduruldu.

Kısa bir zaman içinde istasyona giden itfaiye görevlileri, raylardaki genci kurtararak sağlık görevlilerine teslim etti.

Sağlık personellerinin ilk müdahalesinin akabinden ayağının koptuğu öğrenilen ağır yaralı şahıs, sedye yardımıyla dışarıya çıkartıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Şişli Mecidiyeköy metro istasyonunda kendini raylara atarak intihar teşebbüsünde bulunan Irak uyruklu Zeynel Abidin A.'nın yaşamını yitirdiği bildirildi.

Metronun makinisti de emniyet güçleri tarafından ifadesi alınmak için karakola götürüldü.

Metro İstanbul'dan hadiseyle alakalı açıklama geldi.

Metro İstanbul'dan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Mecidiyeköy/Şişli istasyonunda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle Osmanbey-Levent istasyonları arasında hizmet verilememektedir. Mecidiyeköy/Şişli ve Gayrettepe istasyonları işletmeye kapatılmıştır'
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal