Şişli'de Balkondan Aşağı Sarkan Çocuk Görenleri Korkuttu

Şişli’de 6 katlı bir apartmanın 4. katında annesi evde yokken balkona çıkan çocuk aşağı sarktı. Dengesini kaybederek birinci katın balkonuna düşen çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

29.01.2020-15:16 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-16:13)
Şişli Kurtuluş Caddesi'ndeki 6 katlı bir apartmanın 4. katında 6-7 yaşlarındaki erkek çocuk saat 13.00 sıralarında annesi evde yokken, balkondan aşağı sarktı.

Dengesi kaybedip düştü ve 4. katta bulunan balkonun demirlerine tutundu. Çocuk daha sonra tekrar dengesini kaybetti ve 1. katın balkonuna düştü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri çocuğu kurtararak sağlık ekiplerine sevk etti. Sağlık ekipleri çocuğu tedavi için hastaneye kaldırdı. Mahalle muhtarı da çocuğun annesini aradı ve çocuğun durumundan bahsetti.

Çocuğun atladığı anı gören bir kişi “Yolda yürüyordum baktım yan taraftan bir bayan bağırıyor çocuk çocuk diye. Kafamı kaldırdım demirlerden sallanıyor.Her ihtimale karşı bir arkadaşla ellerimizi açtık. Çocuğa bağırdık buradan kendini içeri at diye. Demirlere sallanırken kendini içeri attı” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal