Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Seçimlere DSP Çatısı Altında Girecek

Aday gösterilmeyince CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül, DSP Genel Başkanı Önder Aksakallı'yı makamında ziyaret etti. Sarıgül, burada DSP'ye geçti.

30.01.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-13:33) Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Seçimlere DSP Çatısı Altında Girecek

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, DSP'ye katılmak için bugün, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile bir araya geldi. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde CHP'den aday gösterilmeyince partiden istifa eden Mustafa Sarıgül, DSP'ye geçiyor. Sarıgül, seçimlere DSP'den girecek.

Sarıgül'ün açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Kendi evimizde, kendi yuvamızda olmaktan çok mutluyum. Genel Başkanımız açıklamalarını yaptı, çok teşekkür ediyorum. Ben konuşmamı yazılı olarak yapacağım. DSP Genel Başkanı Aksakal'a ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Binlerce vatandaşıma müjdeler olsun.

'ECEVİT BANA EMANET ETMİŞTİ'

Görüşme arefesi Twitter'dan mesajını yayınlayan Sarıgül, "Genel Başkanımız Bülent Ecevit o gün beni Şişlili vatandaşlarıma emanet etmişti, Şişli'yi de bana... Senelerdir yolumdan hiç dönmedim. Bu gün de Bülent Ecevit'in bize öğrettiği siyaset kültürünü sürdürerek Genel Başkan Önder Aksakal'la beraber yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal