Şırnak'tan Acı Haber Geldi

Şırnak Bestler-Dereler Kuyutepe üs bölgesine saldırı sırasında; 3 askerin şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı haberi geldi.

16.04.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-10:30) Şırnak'tan Acı Haber Geldi

Şırnak Bestler-Dereler Kuyutepe üs bölgesine saldırı esnasında; 3 askerin şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı bilgisi geldi

Şırnak'taki Bestler-Dereler bölgesinde terörle mücadele kapsamında kısa bir süre önce kurulan Kuyutepe üs bölgesine sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist, uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırı gerçekleştirdi. Saldırıya üst bölgesinde bulunan askerlerin anında karşılığa geçmesiyle çatışma çıktı. Edinilen ilk bilgilere göre çatışma sırasında 3 asker şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Saldırıdan sonra bölgede hava destekli operasyonlar başlatıldı. Öte yandan çatışma bölgesine takviye birliklerin de gönderildiği öğrenildi.

TERÖRİSTLER UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRDI

Kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Bestler Dereler bölgesinde konuşlandırılan Kuyu Tepe Üs bölgesine PKK terör örgütü militanları tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi.

3 ASKER ŞEHİT OLDU, 1 ASKER YARALANDI

Saldırı sırasında 3 asker şehit olurken, 1 asker ise yaralandı. Askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

HAVADAN DESTEK VERİLEN OPERASYON BAŞLATILDI

Şehit olan askerler ve yaralı asker çatışma bölgesinden helikopterle alınarak Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bölgede hava destekli operasyon devam ediyor

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal