Şırnak'ta Silah Kazası Sonucu 1 Askerimiz Şehit Oldu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde görev yapan Piyade Er Uğur Çakmak, nöbet mevziinde arkadaşının silahının ateş alması sonucu şehit oldu.

04.03.2019-21:05 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-20:55) Şırnak'ta Silah Kazası Sonucu 1 Askerimiz Şehit Oldu

Balıkesir'e nüfusu kayıtlı olan Piyade Er Uğur Çakmak, Şırnak'ta silah kazası sonucunda hayatını kaybederek şehit oldu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Şırnak/ Silopi'de 04 Mart 2019 tarihinde nöbet görevi esnasında meydana gelen silah kazası neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada da, "Arkadaşının silahından çıkan mermi ile boyun bölgesinden yaralanarak hastaneye kaldırılan Piyade Er Uğur Çakmak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Şehit Piyade Er Uğur Çakmak'ın Balıkesir'in İvrindi ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Ailesinin İzmir'de yaşadığı şehit Piyade Er Uğur Çakmak'ın yarın öğle namazına müteakip İvrindi'de kılınacak cenaze namazının ardından İvrindi'de toprağa verilmesi bekleniyor" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal