Şırnak'ta Anneler HDP'den Hesap Soruyor

Şırnak'ta eşleri ile çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP'nin il binası önünde bir toplandı. HDP'liler acılı annelerin konuşmasını ses sistemleriyle yüksek sesle müzik açarak tencere ile tavalara vurarak önlemeye çalıştı.

15.10.2020-18:09 - (Son Güncelleme: 15.10.2020-18:08) Şırnak'ta Anneler HDP'den Hesap Soruyor
Evlatları terör örgütü PKK aracılığıyla kaçırılanlar, HDP'nin Şırnak binası önünde protesto gösterisi gerçekleştirdi. Acılı ailelere şehit aileleri ile Şırnaklı anneler de eşlik etti.

Oldukça güvenlik tedbirleri alınarak ellerinde Türk bayrakları ile HDP'nin binasının önüne gelen kadınlar, alçak terör örgütü PKK ile HDP'ye tepkilerini gösterdi. Acılı kadınlar sürekli 'kahrolsun PKK', 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.

1992 senesinde babasını kaybeden Besra Bildik, 'Gözyaşlarımız dökülmesin artık. Bu bayrak hepimizin. Sonuna kadar bütün yüreğimizle, hep bu bayrak ve bu vatanla olacağız. Bundan sonra anneler ağlamasın. Bu annelere çocukları teslim edilsin. Bizim gibi kızlar yetim kalmasın. Kimse eşsiz kalmasın. Hepimizi kardeşiz. Bu vatan hepimizin' ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

'ÇOCUKLARIMIZI BİZE VERSİNLER'

Oğlunu 14 yaşında dağa kaçırıldığını söyleyen acılı anne Hamdiye Aslan da 'Biz çocuklarımızı HDP’den istiyoruz. Neyin davasını istiyorlar. HDP bu çocukların sorumlusudur. İsteseler getirebilirler. Çocuklarımızı dağa satmışlar. Kendi çocuklarını Avrupa’da okutuyorlar. Çocuklarımızı versinler, çocuklarız küçüktür. Çocuklarımızı bize versinler. Kendi çocuklarını bizimkilerin yerine göndersinler' dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal