Şırıngalı Çikolatadan Ölen Mert'e Müdahale Eden Doktor: 'Bana Epilepsi Krizi Geçirdiği Söylendi'

Şırıngalı çikolata yerken ölen minik Mert'e ilk müdahaleyi yapan doktor, "Bana epilepsi krizi geçirdiği söylendi. Ben epilepsi krizi geçirdiğini düşündüm. Boğazında bir cismin takılı olduğu söylenmedi. O nedenle buna yönelik bir müdahalede bulunmadık'' dedi.

16.12.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-17:43)

Okul kantininden satın aldığı şırınga şeklindeki oyuncak sıvı çikolatayı yerken kapağının nefes borusuna kaçması nedeniyle hayatını kaybeden ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'a müdahale eden doktorun ifadesinde, "Bana epilepsi krizi geçirdiği söylendi. Ben epilepsi krizi geçirdiğini düşündüm. Boğazında bir cismin takılı olduğu söylenmedi. O nedenle buna yönelik bir müdahalede bulunmadık'' dediği ortaya çıktı.

Keçiören ilçesinde ikamet eden Şükran-Faruk Köksal çiftinin 2 çocuğundan büyüğü Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Mert Yağız Köksal, 6 gün önce okul kantininden aldığı oyuncak şırınga içindeki sıvı çikolatayı yerken kapağının nefes borusuna kaçması sonucu nefesi kesildi.
 
Görevli tarafından okulun karşısındaki sağlık merkezine götürülen Köksal, buradan ambulansla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi.
 
Yaşanan olay sonrası Mert, gözyaşları arasında toprağa verilirken, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Milli Eğitim Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Soruşturma kapsamında okul yöneticileri görevden uzaklaştırıldı.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal