Sınıra Ulaşan TSK Operasyon Emri Bekliyor

Yurt içi ve sınır ötesi harekâtlarda TSK’nın ön saflarında yer alan özel birlikler, sınır hattında verilecek operasyon emrini beklemekte.

29.12.2018-13:14 - (Son Güncelleme: 29.12.2018-13:10) Sınıra Ulaşan TSK Operasyon Emri Bekliyor

Mehmetçik ve ÖSO, Münbiç harekatı öncesinde hazırlanmaya devam ediyor. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında teröristlere ağır bir darbe indiren komando birlikleri Kars, Bolu ve Kayseri illerinden sınır hattına gönderildi. Komandolar Kars’ın Sarıkamış bölgesinden marşlar eşliğinde uğurlandı.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtlarında teröristlere ağır bir darbe indiren komando birlikleri Kars, Bolu ve Kayseri illerinden sınır hattına gönderildi. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu kuvvetleri tarafından düzenlenecek olan Münbiç operasyonu öncesi hazırlıklar son sürat devam ediyor. Türkiye’nin her bir yanından sınıra sevk edilen askerler arasında Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtlarında teröristlere korku dolu anlar yaşatan komandolar yer almakta. Yurt içi ve sınır ötesi harekâtlarda TSK’nın ön saflarında yer alan özel birlikler, sınır hattında verilecek operasyon emrini beklemekte.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal