Sınıf Geçme Sistemi Nasıl Olacak, Bu Yıl Sınıfta Kalma Var Mı? İkinci Dönem İçin Not Verilecek Mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sınıf geçme sistemine yönelik detayları aktardı. Bu yüzden sizler için "Sınıf geçme sistemi nasıl olacak? Sınıfta kalma olacak mı? Zayıf notu olanlar sınıfı geçebilecek mi? Sınıfta kalma olacak mı?" sorularını ve sınıfta kalmayla ilgili detayları paylaştık.

08.05.2020-10:31 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-15:04) Sınıf Geçme Sistemi Nasıl Olacak, Bu Yıl Sınıfta Kalma Var Mı? İkinci Dönem İçin Not Verilecek Mi?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sınıf geçme sistemine yönelik detayları aktardı. Bu yüzden sizler için "Sınıf geçme sistemi nasıl olacak? Sınıfta kalma olacak mı? Zayıf notu olanlar sınıfı geçebilecek mi?  Sınıfta kalma olacak mı?" sorularını ve sınıfta kalmayla ilgili detayları paylaştık.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, coromavirüsün ölümcül etkisinin önüne geçmek sebbeiyle uzaktan eğitim sürecinin takvimine yönelik Bakanlık merkez binasında açıklama gerçekleştirdi. Bakan Selçuk bu sene sınıfta kalma ile ilgili de soruları yanıtladı. Peki sınıfta kalma var mı? Sınıflar nasıl geçilecek? İşte tüm ayrıntılarıyla soruların yanıtı...

SINIF GEÇME KRİTERİ NE OLACAK?
Birinci dönemde alınan notlar geçerli olacak. Öğrenciler not ortalamaları kaç olursa olsun bir üst sınıfa geçecekler.

İKİNCİ DÖNEM İÇİN NOT VERİLECEK Mİ?
İkinci dönem için not verilmeyecek. Birinci dönem alınan notlar değerlendirmeye alınacak.

ZAYIF NOTU OLANLAR SINIFI GEÇEBİLECEK Mİ?
Zayıf notları olanlar da sorumlu olarak bir üst sınıfa geçecekler. Sınıf geçme ile ilgili not ortalamasına bakılmayacak.

SINIFTA KALMA OLACAK MI?
Sınıfta kalma olmayacak. Bu yıl tüm öğrenciler bir üst sınıfa geçecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal